Lediga tjänster


Familjerättsjurist på heltid
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som begravningsrådgivare.
Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB är auktoriserade och medlem av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och består i dag av tio medarbetare. Företaget har en anrik historia grundades 1921 och präglas av en ständigt pågående utveckling och är i dag en helhetsbyrå.

På den juridiska avdelningen arbetar idag tre personer, varav två jurister. Den juridiska avdelningen hanterar alla sorters ärenden inom den ekonomiska familjerätten, allt ifrån boutredningar till testamenten, äktenskapsförord, samboavtal och bodelningar mellan makar och sambor. Vi expanderar nu vår verksamhet och söker en familjerättsjurist.

Du kommer att arbeta med såväl boutredningar som ärenden inom den övriga ekonomiska familjerätten. I arbetsuppgifterna ingår att ge juridisk rådgivning och att upprätta juridiska dokument. Du är placerad på vårt kontor i Trelleborg men kommer även att arbeta på vår filial i Svedala.

Du har en stor känsla för service och har en god förmåga att möta människor. Det är viktigt att du är flexibel och kan ta ett självständigt ansvar samtidigt som du har en bra samarbetsförmåga. Du har en jur. kand. examen. Tidigare erfarenhet inom området är meriterande.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en spännande arbetsplats med korta beslutsvägar och med stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

senast den 28 juli. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Körkort är ett krav.


Välkommen att skicka ett personligt brev tillsammans med meritförteckning till
Leif Ekvall ( leif@begr.se )
Tobias Ekvall ( tobias@begr.se )