Lediga tjänster

För närvarande finns två olika tjänster ute.

Juristassisent/Paralegal
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ekonomisk familjerätt på vår juridiska avdelning. Du kommer att arbeta som assistent åt våra jurister och efter upplärning kommer du att förrätta enklare bouppteckningar.

Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB är medlem av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och består av nio medarbetare. Företaget har en anrik historia och präglas av en ständigt pågående utveckling. På den juridiska avdelningen arbetar idag tre personer, varav två jurister. Den juridiska avdelningen hanterar alla sorters ärenden inom den ekonomiska familjerätten, såsom boutredningar och upprättande av bouppteckningar och arvskiften, testamenten, äktenskapsförord och andra familjerättsliga avtal.

Du kommer att bistå våra jurister med administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du utbildas för att så småningom även självständigt kunna förrätta enklare bouppteckningar. Utbildningen kommer att ske i SBF:s regi. Du blir placerad på vårt kontor i Trelleborg men kommer även att arbeta på vår filial i Svedala.

Du har en stor känsla för service och har en god förmåga att möta människor. Det är viktigt att du är flexibel och kan ta ett självständigt ansvar samtidigt som du har en bra samarbetsförmåga. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en spännande arbetsplats med korta beslutsvägar och med stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

Välkommen att skicka ett personligt brev tillsammans med meritförteckning till
Nina Ingemansson ( nina.ingemansson@begr.se )


Begravningsrådgivare på heltid.
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som begravningsrådgivare.
Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB är auktoriserade och medlem av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och består i dag av tio medarbetare. Företaget har en anrik historia grundades 1921 och präglas av en ständigt pågående utveckling och är i dag en helhetsbyrå.

På den juridiska avdelningen arbetar idag tre personer, varav två jurister.

Tjänsten kan vara heltid eller deltid och kan ingå viss beredskapstjänstgöring.

Du kommer att arbeta med omhändertagande av avlida, transporter, begravningsrådgivning och begravningar m m . Du är placerad på vårt kontor i Trelleborg men kommer även att arbeta på vår filial i Svedala.
Du har en stor känsla för service och har en god förmåga att möta människor. Det är viktigt att du är flexibel och kan ta ett självständigt ansvar samtidigt som du har en bra samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet inom området är meriterande.

Körkort är ett krav.


Välkommen att skicka ett personligt brev tillsammans med meritförteckning till
Leif Ekvall ( leif@begr.se )
Tobias Ekvall ( tobias@begr.se )