Minnesprodukter

VAD INNEBÄR DET ATT BEVARA DNA ?
Förlusten av en familjemedlem har traditionellt inneburit förlusten av chansen till att forskning och information. Minnena bleknar och det gör också viktig information som genealogiskt arv och medicinsk historia. Frågor som “var kommer vi ifrån” och “vilka sjukdomar vi ärver i våra gener” kommer att ställas av många generationer i framtiden. DNA består av viktig och relevant information om en familjs genealogiska och medicinska historia. Evigt Minne ger familjer den sista möjligheten bevara skatten från deras nära och kära, ett DNA prov som kan förvaras hemma i rumstemperatur på obestämd tid. DNA provet kan familjemedlemmarna när som helst i framtiden använda för tester och forskning.

SMYCKE MED FINGERAVTRYCK / GRAVYRSMYCKE
Fingeravtrycks ring, alla våra gravyrsmycken består av en unik del från de vi har förlorat. Vi graverar in ett unikt avtryck på utsidan av ringen. Det går att välja till en valfri textgravyr på smycket dessutom. Alla våra smycken tillverkas av den välkända smyckestillverkaren Schalins. De står för svenskt hantverk, design och fantastisk kvalité.
Smycket kan också prydas av en gravyr av handskrift, handavtryck, fotavtryck eller ljudvågor av din älskades röst. Alla gravyrsmycken tillverkas i 935 silver, våra smycken innehåller aldrig nickel, kadmium eller andra allergiframkallande ämnen.

Halskedja ingår inte vid val av smycke.

MINNESPRODUKTER
Alla våra minnesprodukter infattas med DNA från dina nära och kära. Tillsammans med våra skickliga tillverkare erbjuder vi äkta traditionellt svenskt hantverk. Tillsammans med minnesprodukterna följer det med ett DNA prov för framtida bruk. Föreställ dig tanken att fånga essensen av de som stått oss allra närmast och kunna bära den med sig för all framtid. Nu kan vi behålla en del av våra nära och kära. En del som både innehåller och representerar allt som gjorde dem unika. Ett ovärderligt arv för dig och kommande generationer.