Begravningsbyrå Trelleborg

Lokalerna i Trelleborg

Jourtelefon dygnet runt: 0410-10953

Vårt kontor i Trelleborg är modern och anpassat för att hjälpa er på bästa sätt gällande planering av begravningen, med material som gör att vi kan gå igenom alla detaljer direkt.

Vi hjälper er även med familjejudik med handlingar som t.ex. Testamente, samboavtal, bodelning, gåvobrev, arvsskifte och bouppteckning. Juristerna finns på plats dagligen helgfri mån-fre 08:30-17:00.

På grund av rådande omständigheter har vi installerat skyddsskärmar i våra besöksrum och entré för er och vår personals säkerhet. 

Lastvägen 5 (Hedvägens förlängning)
231 62 Trelleborg

GPS: 55°23’11.9″N 13°06’56.6″E
Tel: 0410-109 53
Juridiska avd. tel: 0410-432 50
Fax: 0410-436 92
mail: info@larssons-begravningsbyra.se

Gå runt i våra nya lokaler med hjälp av panorama.

Tillgängligheten har varit ett ord som följt med hela vägen. Inte bara för funktionshindrade, personer med funktionsnedsättning och äldre utan för alla kunder och besökare. Med egen stor parkeringsplats, nära till infart och enkla lokaler att röra sig i.

UTSTÄLLNING
Vi har en stor gravstensutställning för att kunna visa olika former, granitsorter och behandlingar, vilket gör det mycket enklare att känna sig nöjd med gravstenen.

Vi har även en stor kistutställning och möjlighet att visa olika modeller och färger.

LIVSRUM
Livsrummet är en lokal för ceremonier i livets olika skeden såsom begravning, vigsel, namngivning. Med modern teknik/ljudanläggning och instrument går det att forma ceremonin precis som ni önskar. Rummet kan även användas för möte och samling av föreningar och kommuner. I Livsrummet finns möjlighet att vara upp till 110st

SERVERINGSRUM
T.ex. efter en ceremoni kan det vara skönt att samlas för att äta en bit eller bara ta en kopp kaffe. I anslutning till Livsrummet finns även ett serveringsrum där ni kan samlas upp till 65 sittande gäster. 

BESÖKSRUM
När vi har samtal med familjer/vänner för att hjälpa till med ceremoni, juridik osv. har vi enskilda rum som är enkla och ombonade. 

MILJÖ
Vi har både kyl- och värmesystem som styrs i varje rum individuellt och bytar även luft hela tiden för ge den bästa lokalmiljön som möjligt, klimatsystemet är även väldig miljövänligt.