Begravningsbyrå Malmö

Larssons Begravningsbyrå och Juridik är en begravningsbyrå med många års erfarenhet som grundades 1921 och har sedan dess verkat med att arrangera begravningar i Malmö, Trelleborg, Svedala, Vellinge med omnejd. Er Begravningsbyrå Malmö.

Larssons Begravningsbyrå är en del av Etikbolaget i Skåne AB som utför transporter och tjänster inom begravningsverksamheten i hela Sverige och i största delarna Skåne.

Vi hjälper er med helheten och kan ge er ett fast pris på begravningen utefter era önskemål. 

I Malmö finns det många lämpliga lokaler att hålla en begravning eller ceremoni i. Dels finns det många kyrkor och kapell som kan användas om man önskar en kyrklig begravning. Har ni önskemål om en borgerlig begravning finns det även lokaler som är lämpliga för detta, kontakta oss på begravningsbyrån för förslag och rådgivning.

Förutom begravningar och ceremonier har begravningsbyrån även jurister som arbetar med familjejuridiken så som t.ex. Testamente, Samboavtal, Bouppteckning, Gåvorbrev, Framtidsfullmakt osv. Läs mer här.

Larssons begravningsbyrå har idag två kontor i närheten av Malmö där vi gärna träffar er för rådgivning av begravning och juridisk rådgivning. Självklart kan vi även träffas i ert hem om detta är bättre för er del. 

Kontakta oss gärna för boka ett möte eller för eventuella frågor rörande begravningar och juridik

Ni kan kontakta oss personligen på begravningsbyrån på vår Jourtelefon dygnet runt: 040-404509 & 0410-10953

Trelleborg
Lastvägen 5, 231 62 Trelleborg
Tel: 0410-10953

Svedala
Marknadstorget 8, 233 31 Svedala
Tel: 040-404509