Begravningsbyrå Svedala

Begravningsbyrå Svedala

Larssons Begravningsbyrå & Juridik har idag ett kontor i Svedala där vi är bemannade för att hjälpa er med planering och rådgivning av begravning och ceremonier. Er begravningsbyrå i Svedala.

Begravningsbyrån har i över 30 år haft kontor i Svedala men har varit verksamma med begravningar i Svedala med omnejd mycket längre än så. Självklart är vi även verksamma och behjälpliga med begravning på andra orter såsom Trelleborg, Vellinge, Malmö och i andra delar av Skåne.

Önskar man en begravning enligt Svenska kyrkan i Svedala finns det 9 st kyrkor inom kommunen. Önskar men en borgerlig begravning hjälper vi er att hitta en lämplig lokal för detta i eller i närheten av Svedala och Bara.

En borgerlig begravning kan hållas på valfri plats eller lokal, såväl inne som ute. Vår begravningsbyrå i Trelleborg har en lokal, Livsrummet som kan användas utan lokalhyra för en borgerlig begravning.

Det går bra att vi träffas och planera begravningen på begravningsbyråns kontor i Svedala, Trelleborg eller i ert hem om det passar er bättre.

Jourtelefon dygnet runt: 040-404509 & 0410-10953

Svedala
Marknadstorget 8, 233 31 Svedala
Tel: 040-404509