Begravning till fast pris

En Begravning kan variera väldigt mycket i kostnad beroende på vilka önskemål man har. Vi kan ge er en begravning till fast pris och efter vårt möte sätts ett arvode beroende på era önskemål.

Vi på Larssons Begravningsbyrå kan självklart hjälpa er med begravning till fast pris. Efter varje möte, fysiskt, digitalt via Teams, Zoom, Google meet osv eller via telefon erhåller ni en prisuppgift av oss. Det är sällan denna prisuppgift inte stämmer med verkligheten utan oftast handlar det om tillval ni själva gjort efter mötet eller tagit bort något efteråt.

Vi kan såklart även sätta samman ett paket till er som utgår från era förutsättningar och önskemål. På detta sättet betalar ni för det ni önskar till ett fast pris.

Att vi utgår från era önskemål vid planeringen av begravning med kista eller urna gör att ni endast betalar för det ni önskar.

För att ni ska kunna få en uppfattning om priserna finns nedan ett prisexempel ni kan ta del av. Ni kan även göra en planering/bokning av begravning via vårt verktyg. Efter min skickar in denna planeringen tar vi självklart kontakt med er för en genomgång.

Vi kan hjälpa er med ert avsked, begravning oavsett om det är med urna eller kista i hela Sverige och självklart med lokal rådgivning och lokal prissättning.

Våra kontor är belägna i Skåne i Trelleborg, Svedala samt i närheten av Vellinge och Malmö.
I Vellinge kommun tillhör även Höllviken, Skanör – Falsterbo.

Vi finns tillgängliga för er med Lokal rådgivning dygnet runt på telefon 0410-10953 / 040-404509

Planera begravning online